Nobel in de sterren 2013

BALLUM – Voor de derde keer organiseert Nobel dit jaar het culinair evenement ‘Nobel in de Sterren’. Het vindt plaats in het eerste weekend van november, dat in teken staan van de band tussen Nobel en Frankrijk.

Deze keer zal chef-kok Romain Pouzadoux van het restaurant l’Imaginaire te Brest bij Nobel te gast zijn en samenwerken met Nobel chef-kok Philippe Straub. Hij zal vergezeld worden door zijn vrouw en tevens sommelier Charlotte Pouzadoux.

Vrijdag 1 november staat in teken van de regio Bretagne met het menu “Terre e mer”. Er zal een zes gangen menu geserveerd worden, waarbij er een passend wijnarrangement wordt samengesteld door Charlotte Pouzadoux.

Zaterdag 2 november staat in teken van de truffel tijdens  “Menu Truffe”. Ook dit zeven gangen menu wordt vergezeld van een bijpassend wijnarrangement.

Beide dagen wordt de gast ook nog verrast met een aantal amuses.

Voor dit weekend zijn de hotelkamers uitsluitend te reserveren voor deelnemers aan het culinaire evenement. Beide menu’s en de arrangementen zijn na te lezen op de website: www.hotelnobel.nl

Reserveren voor het culinaire evenement kan door contact op te nemen met Chiel de Boer of Egbert Reining op telefoonnummer 0519-554157 of door een email te sturen naar restaurant@hotelnobel.nl. Vermeld hierbij alstublieft uw naam, telefoonnummer, het aantal personen waarvoor u wilt reserveren, voor welke avond(en) en of u een hotelarrangement wenst. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen voor de bevestiging.

 – Hotel Nobel staat in de app Ameland Actueel – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18169

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *