RSS
Zoeken

Koopplein Ameland

Geplaatst op: 13 maart 2012 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM – Wordt 2012 een jaar van broekriem aanhalen? Dat betekent dan dat we creatief om moeten gaan met wat we in huis hebben. Wat Koopplein Ameland  betreft betekent dat: wees je eigen Morgenster en speur je zolder af op spullen die nog best een aardige waarde vertegenwoordigen, plaats een rubriekadvertentie en vind een koper.

Dat zeiden we aan het begin van dit jaar en dat geldt nog steeds. 
Nu is er hier en daar onduidelijkheid en onrust over welke rubriekadvertenties gratis geplaatst mogen worden en welke niet. 

Vandaar uitleg en duidelijkheid:
Koopplein AmelandEen platform als Koopplein kost de eigenaar en beheerder geld zoals elke website van welke organisatie ook direct en anders linksom of rechtsom geld kost.
Beheerder van Koopplein Ameland is Persbureau Ameland en die beheerder heeft geld gestopt in het platform. Zonder investering geen business. Doel van Koopplein Ameland is om een mooi actueel en actief platform te creëren voor zowel particulieren als bedrijven. Ander doel van Persbureau Ameland is om met het platform wat centen te verdienen.

Wat is voor adverteerders nu gratis?

  • Particulieren kunnen gratis een rubriekadvertentie zetten
  • bedrijven zetten een betaalde rubriekadvertentie
  • vakantieverblijvenverhuurder zetten een betaalde rubriekadvertentie 
  • huizenverkopers zetten een betaalde advertentie als het huis via makelaar verkocht wordt of als er een website wordt vermeld in de advertentie
  • particulieren kunnen gratis hun huis of boot aanbieden. Aan het verkoopbedrag voor een gratis rubriekadvertentie zit geen plafond
  • particulieren die meer dan een keer een handeltje aanbieden dat concurrerend is met ondernemers op het eiland betalen een Bedrijfsadvertentie
  • verenigingen kunnen tegen gereduceerd tarief adverteren
  • verenigingen en clubs die een handeltje aanbieden dat concurrerend is met het bedrijfsleven, betalen een gereduceerde rubriekadvertentie (te denken valt aan koek-en-zopie bij de ijsbaan)

Rubriekadverteerders die naar de mening van de beheerder een betaalde advertentie hadden moeten zetten, krijgen een e-mail in hun mailbox om de advertentie betaald te herplaatsen. Meent een adverteerder dat hij of zij onrechtvaardig wordt behandeld, dan is er uiteraard overleg mogelijk.

Deze regels zijn er om de handel op elk Koopplein en ook op Koopplein Ameland zo rechtvaardig mogelijk te laten verlopen.

Het motto van dit jaar is:

Koopplein Ameland is een prachtig alternatief voor de bergen papier die wekelijks in onze brievenbus rollen en voor dure advertenties in oude media.

Dus, particulieren, verenigingen, verhuurders en bedrijven:

Zet het op Koopplein Ameland.

De adverteerder die de 1000ste rubriekadvertentie plaatst krijgt een Koopplein taart thuisbezorgd
(er staan nu tussen de 900 en 1000 advertenties op Koopplein Ameland).

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?